Scorpions

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

De gigantische afscheidstournee van de Scorpions is van start gegaan in maart vorig jaar samen met de release van hun laatste album ‘Sting In The Tail’. Voor hen die nog niet op de hoogte waren: de Scorpions hebben besloten om ermee te stoppen en kondigden een indrukwekkende lijst van concerten aan om het einde van hun avontuur te vieren.

Tijdens zijn 40-jarige carrière heeft de bekende Duitse groep meer dan 100 miljoen albums verkocht en verscheidene onderscheidingen ontvangen, zoals twee World Music Awards en enkele Echo-onderscheidingen (Duitse MIA Award). Songs als ‘Still Loving You’ en ‘Wind Of Change’ zijn nummer 1-hits geweest en blijven tijdloze toppers. De Scorpions is een megagroep die meerdere generaties fans kan en blijft bekoren.

Het succes van hun ballades zou bijna doen vergeten dat de Scorpions vooral een uitstekende hardrockband is, die op het podium probleemloos meer dan 2 uren lang de ene keiharde song na de andere neerzet, met nummers als ‘Rock You Like A Hurricane’, ‘Black Out’ of ‘Dynamite’.

De Scorpions komen terug naar België voor een stevig concert in het Sportpaleis op vrijdag 1 juni. Een unieke kans om afscheid te nemen van deze rocklegende en een laatste keer live van hun songs te genieten!

Kaarten kosten 46, 56 en 66 euro.

"Scorpions" werd georganiseerd door AJA Concerts

Kalender

Antwerps Sportpaleis

vr 01-06-12 / 20:30