Thriller Live

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Het exclusieve en onvergetelijk eerbetoon aan Michael Jackson komt terug naar de Lotto Arena

Op 25 juni 2009 overleed Michael Jackson. Het succesvolle spektakel THRILLER LIVE, al sinds 2006 op tournee, werd door het plotse overlijden van The King of Pop een oprecht live-eerbetoon en lokte op 22 november 2009 heel veel fans naar de Lotto Arena. Zondag 6 mei 2012 krijgt u opnieuw de kans om deze indrukwekkende theatershow – een must voor elke popliefhebber – in de Lotto Arena te beleven.

THRILLER LIVE is gecreëerd door Adrian Grant, die lange tijd aan de zijde stond van Michael Jackson en eerder ook ‘Michael Jackson – The Visual Documentary’ schreef. De verbluffende choreografie is in handen van Gary Lloyd (Robbie Williams, Pink, Anastacia,…). Het is een twee uur durende wervelende show die met meer dan twintig absolute topzangers en topdansers en een liveband een onweerstaanbare swingende ode brengt aan het muziek- en dansfenomeen Michael Jackson, de allergrootste performer in de muziekgeschiedenis, en The Jackson Five. Op de wereldpremière in Londen getuigde Germaine Jackson spontaan dat THRILLER LIVE geen lookalike show is en dat geen show ter wereld dichter staat bij zijn broer.

THRILLER LIVE put niet alleen uit het beste en meest verkochte popalbum aller tijden (acht Grammy Awards leverde ‘Thriller’ op), maar brengt ook het allerbeste uit drie decennia Michael Jackson, vanaf The Jackson Five. Het is een non-stop verzameling ‘greatest hits’, bij momenten beklijvend (bv.‘Ben’), maar veelal stomend (‘Blame It On The Boogie’, ‘Wanna Be Starting Something’, ‘Beat It’, ‘Bad’, ‘Thriller’, ‘Billy Jean’, ‘Earth Song’…). Geen hit en geen danspasje wordt overgeslagen, geen mens kan stil blijven zitten.

Dit zinderende spektakel, van de eerste tot de laatste minuut één groot en uitbundig dansfeest, kreeg heel wat uitbundige reacties van de Engelse pers:

“Immensely enjoyable! This is great stuff!…” **** (Independent)
“Brilliant! A great night out!” (The Voice)
“What more could any Jackson fan want?” **** (Daily Express)

THRILLER LIVE werd al gezien door meer dan 1 miljoen fans. Mis deze kans niet om u (opnieuw) te laten meeslepen door de muziek van de grootste entertainer ooit.

Kaarten kosten 39,50, 49,50, 59,50 en 69,50 euro, inclusief servicekosten.

"Thriller Live" werd georganiseerd door C-Live

Kalender

Lotto Arena

zo 06-05-12 / 20:00