Hansi Hinterseer Weihnachtstournee

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.


De populairste Oostenrijkse volkszanger saat zondag 2 decembersamen met zijn Tiroler Echo op het podium in de Ethias Arena in Hasselt en brengt de gezellige en herkenbare sfeer van Weihnachten naar ons land.

De charismatische zanger heeft absoluut wat met Kerstmis en de feestdagen: “Ik kijk ernaar uit wanneer de kerstboom opduikt in de woonkamer en wanneer die versierd wordt en voorzien van lichtjes. Kerstmis en de feestdagen zijn de mooiste tijd van het jaar. Het is een traditie dat ik met een aangepast, sfeervol kerstprogramma op tournee ga en ik ben blij dat we voor de tweede keer ook te gast zijn in België”, aldus Hansi Hinterseer.

De Weihnachtstournee 2012 wordt een bijzondere beleving want Hansi laat zich op het podium omringen door Die Tiroler Echo die voor de gelegenheid muzikaal aangevuld worden met sitar- en harpspelers. Een indrukwekkend decor zal ervoor zorgen dat de Ethias Arena in Hasselt in een mum van tijd zal baden in het licht en in de sfeer van Kerstmis.

Op het repertoire staan Hansi’s mooiste kerstliederen zoals ‘A Himmel Voll Sterne’, ‘Ich Wünsch Euch A Schöne Weihnacht’, ‘Weihnachten In Den Bergen”, ‘Glück und Frieden Für Alle’ en nog veel meer hemelse liedjes en prachtige boodschappen.

Hansi Hinterseer is een absolute top-entertainer van wereldklasse. Nooit eerder was de eerste doortocht van een artiest in ons land zo opvallend. In februari stond Hansi in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. Reeds maanden vooraf was het concert in Antwerpen uitverkocht en was er al een indrukwekkende wachtlijst. Dit keer krijgen de fans van Hansi Hinterseer de kans om te komen kijken naar de bejubelde en prachtige Weihnachtstournee in de Ethias Arena, waar de show optimaal tot zijn recht zal komen.

Dat Hansi Hinterseer bijzonder populair is in België bewijst ook het succes van zijn verzamelaar ‘Hansi Hinterseer – The Belgian Collection’. De cd stond al op nummer 4 in de Ultratop 100 hitlijst en kampeert ondertussen reeds heel wat weken in de lijst, aan de top in de bovenste regionen.

Er komt slechts één voorstelling van Hansi Hinterseer Weinachtstournee 2012 in Hasselt en de plaatsen zijn beperkt. Snel zijn is dus echt wel de boodschap!

"Hansi Hinterseer - Weihnachtstournee" werd georganiseerd door Benelive Entertainment

Kalender

Ethias Arena

zo 02-12-12 / 18:00