Holiday on Ice - Speed

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

KAARTEN OOK VERKRIJGBAAR AAN DE KASSA

update 27/03/13


Peter Van de Veire even bij Kevin Van Der Perren in de leer

Peter Van de Veire, presentator van ‘Speed’ in Hasselt, waagt zich straks op glad ijs en ging gisteren te rade bij Kevin Van Der Perren, ons schaatstalent dat onlangs Sterren op de Dansvloer won. Alle tips van Kevin waren welkom!


update 05/03/13

Show van vrijdagavond geannuleerd
Wie kaarten had voor vrijdagavond kan die omwisselen voor een show op zaterdag of die op zondag of krijgt zijn geld terugbetaald.


Volg Holiday on Ice op Facebook
update 13/12/12

Peter Van de Veire als gastheer op het ijs

Radiomaker en presentator Peter Van de Veire gaat alweer een nieuwe uitdaging aan en begeeft zich daarvoor letterlijk op glad ijs. Tijdens de doortocht van het gerenommeerde ijsspektakel Holiday on Ice ‘Speed’, van vrijdag 12 t/m zondag 14 april in de Ethias Arena, zal hij te zien zijn in de voorstelling.

“Waar ben ik in godsnaam weer aan begonnen?”, lacht MNM-deejay Peter Van de Veire. De frisse veertiger houdt wel van een uitdaging. Van de Veire heeft wat van een moderne stuntman met een grote, creatieve honger. Nadat hij in 2012 het wereldrecord radiomaken scherper stelde, heeft hij voor 2013 alweer een nieuwe stunt in petto. Van de Veire begeeft zich in het voorjaar op glad ijs. Letterlijk. Hij wordt namelijk gastheer van ‘Speed’, de nieuwste show van Holiday on Ice.

Deze gloednieuwe show van het wereldvermaarde schaatsgezelschap barst van de snelheid, het spektakel en van strakke beats. “Toen men mij vroeg om iets te gaan doen bij Holiday on Ice, had ik daar wat twijfels bij. Ik ben vroeger wel eens gaan kijken naar een ijsshow en ik zag mezelf daar niet meteen in passen! Maar ik ben in november in Ahoy Rotterdam gaan kijken naar ‘Speed’ en ik was meteen verkocht. Adembenemend decor, heel wat internationale topschaatsers en het gaat allemaal zeer snel vooruit. Het geheel oogt modern en de stomende, opzwepende muziek en beats zorgen ervoor dat ‘Speed’ echt de moeite is om naar te kijken,” aldus Peter Van de Veire. “Ik kan zelf wel een beetje schaatsen, maar dat is klein bier vergeleken met wat die gasten laten zien tijdens Speed”.

“Wat Peter precies gaat doen tijdens Holiday on Ice ‘Speed’ laten we nog even in het midden. We gaan hem een mooie rol geven als gastheer en we zorgen voor nog een aantal verrassingen. Peter staat erom bekend dat hij graag uitdagingen aangaat, dus daar gaan we zeker gebruik van maken. We weten dat hij oprecht enthousiast is over dit verhaal sinds hij de show heeft gezien in Nederland. Samen met de cast en crew van ‘Speed’ gaan we een aantal leuke showelementen voor Peter bedenken”, zegt Chris Bergs van het organiserende PSE-Belgium. Afwachten maar wat dat allemaal wordt!


Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2013 is Holiday on Ice te gast in de Ethias Arena te Hasselt. Met de nieuwe productie ‘Speed’ gaat het wereldvermaarde schaatsgezelschap in een hogere versnelling en verlegt het voor altijd de grenzen van het spektakel op het ijs!

Nooit eerder gezien

Met de productie ‘Speed’ racet Holiday on Ice een nieuw tijdperk in en breekt het schaatsgezelschap met alle regels. Nooit eerder beleefde u zo’n wervelend spektakel waarin muziek en professioneel schaatsen zo spectaculair verweven zijn met adembenemende stunts, acrobatie, dans, waaghalzerij op motoren en flitsend shorttrackracen.

Tien schaatstaferelen lang maakt u als bezoeker van ‘Speed’ een dolle rit mee vol emoties en adrenaline. De start met de Snelheid van Instinct is opwindend, wild, sensationeel en vol vuur. Daarna is het genieten van de Snelheid van de Stad, waar familie, plezier, spel en sport het leven voortstuwen. In de volgende taferelen Snelheid van Liefde, Snelheid van Natuur en Snelheid van Geld spelen een gestolen kus, water, wind, plezier, kleuren en humor de hoofdrol!

Tijd om op adem te komen krijgt u amper. Circusacts, acrobatie met het Wiel van de Dood en prikkelende en onverwachte illusies in Snelheid van Prikkels zorgen voor een sensationeel begin van deel 2. In Snelheid van Tijd geven de wijzers van een gigantische klok het opwindende ritme aan bij een wilde romance. De snelheid wordt verder opgevoerd tijdens Snelheid van Machines, waarbij u wordt uitgedaagd door het geloei van speciaal voor Holiday on Ice gemaakte stuntmotoren. Dergelijke waaghalzerij op het ijs zag u nog nooit! Met de Snelheid van het Licht gaat het naar de Finale waarin shorttrackers en vliegende schaatsers hun opwachting maken en ook het publiek een rol toebedeeld krijgt. Zoals het bij een finale past, bereikt ‘Speed’ van Holiday on Ice hier zijn hoogtepunt met spectaculaire stunts die aan megasnelheid worden uitgevoerd. Adembenemend en onvergetelijk!

Met ‘Speed’ verlegt Holiday on Ice voor altijd de grenzen. Een ijsshow wordt voortaan met totaal andere ogen bekeken. Snelheidsfans van alle leeftijden weten wat te doen: zij bestellen als de bliksem hun kaarten!

Voorstellingen

  • zaterdag 13 april om 15.00 uur
  • zaterdag 13 april om 20.00 uur
  • zondag 14 april om 14.00 uur

Toegangskaarten

Kaarten kosten 29, 38 en 47 euro.
T/m 12 jaar: 25 euro voor elke categorie.

Groepskortingen:

  • 12-19 personen: -3 euro/ticket
  • 20-49 personen: -5 euro/ticket
  • vanaf 50 personen: -7 euro/ticket
    Groepskortingen kunnen alleen via telefonische bestelling verkregen worden op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro per min.), vanuit NL: 0900-45.000.45 (0,45 euro per min.).

De toegangsprijzen zijn exclusief service- en verzendingskosten.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Media Markt, Sint Jozefstraat 10.1.1, Hasselt en in alle Free Record Shop-winkels.

"Holiday on Ice - Speed" werd georganiseerd door PSE-Belgium

Kalender

Ethias Arena

za 13-04-13 / 15:00

Ethias Arena

za 13-04-13 / 20:00

Ethias Arena

zo 14-04-13 / 14:00