Micro Mega Markt

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Drie beurzen onder één dak met gezamenlijke toegang: computerbeurs, fotografiebeurs en platen- en cd-beurs.

Voor iedereen met interesse in computers, fotografie, video, audio, telefonie, platen en cd’s, elektronica, games, films, software, inkt, elektronisch speelgoed (verkoop en demonstraties).

Digitale en analoge fotografie, lenzen, fototoestellen, projectoren, doka’s, statieven, antieke toestellen, oude foto’s, materiaal uit falingen, magazines, boeken,… Nieuw en tweedehands.

Gratis fotoblad of computerblad voor de eerste 1500 bezoekers.

Alle aankopen kunnen gratis getest worden op de beurs bij de HCC testbank. U kunt ook meegebrachte onderdelen laten nakijken.

Dankzij de combinatie met de platen- en cd-beurs van Kdx vindt ook elke muziekverzamelaar hier wat hij verlangt. Collectioneurs kunnen er terecht voor vinylplaten, promotiemateriaal, buitenlandse uitgaven, muziekpartituren, postkaarten, dvd’s (films en muziek), posters, T-shirts van artiesten. Ook de gewone muziekliefhebber slaat hier zeker zijn slag, want hij kan voor een prikje platen en cd’s op de kop tikken.

In samenwerking met Limbolink.be / Het Belang van Limburg brengt Kdx een speciale cd-single uit met werk van jong en aanstormend Limburgs talent. De 500 eerste bezoekers krijgen dit collector’s item gratis.

Overtuig u van het uitgebreide aanbod op de Micro Mega Markt bij de vele standhouders uit België, Nederland en Duitsland die u hun ervaring en kennis aanbieden.

De beurs begint om 10.00 uur en bezoekers blijven welkom tot 17.00 uur.

Toegang: 6 euro.

Micro Mega Markt wordt georganiseerd door Dipro bvba.

Kalender

Grenslandhallen beurzen

zo 23-09-12 / 10:00