Nick en Simon Sterker - Groots in Vlaanderen

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.


Nick & Simon hebben al een mooie voet aan de grond gezet in Vlaanderen. Hun vierde album ‘Fier’ was vorig jaar ook bij ons een bijzonder groot succes en stond keurig in de top 10 genoteerd van de officiële Ultratop hitlijst. Na hun glorietocht vorig jaar in het GelreDome – Nick & Simon waren de headliner van Symphonica In Rosso – richten ze dit najaar hun pijlen helemaal op Vlaanderen en geven ze slechts één groot liveconcert, op zaterdag 1 december in de Ethias Arena in Hasselt. Nick & Simon Sterker, dat is de titel van hun unieke concert en het woord ‘sterker’ geeft vooral aan hoe de muzikale vrienden geëvolueerd zijn de voorbije jaren.

Tijdens dit Sterker-concert hoort u niet alleen de grote hits van Nick & Simon, zoals ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’, ‘Spaanse duif’, maar wordt u ook getrakteerd op nieuwe liedjes van het 5de album dat dit najaar uitkomt, simultaan in Nederland en in Vlaanderen.

Nick & Simon zijn best wel Groots In Vlaanderen want vorig jaar stonden ze niet alleen in de Lotto Arena in Antwerpen, maar ook in een bomvolle Capitole Gent, Elisabethzaal Antwerpen en Grenslandhallen Hasselt. “Voor ons wordt het Sterker-concert in de Ethias Arena in Hasselt één van de hoogtepunten van dit jaar. We staan er met onze liveband en we spelen alle hits en voor het eerst ook live de nieuwe hits van onze nieuwe cd die nog moet uitkomen. Wat ook bijzonder is, is dat het een grote ruimte is en dat er heel veel mensen de kans krijgen om ons die dag aan het werk te zien”, zegt Nick.

Kaarten kosten 29,50, 34,50, 39,50 en 49,50 euro. Reserveren kan online via de ticketknop bovenaan of telefonisch en voor groepsboekingen op het nummer 070/345.345 (vanuit België) of 0900/45.000.45 (vanuit Nederland).

"Nick en Simon - Sterker - Groots in Vlaanderen" werd georganiseerd door Benelive Entertainment

Kalender

Ethias Arena

za 01-12-12 / 20:00