Story's Duitse Schlagerparade

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Verkeershinder E313
Bericht voor wie naar dit evenement komt via de E313. Door werken aan een brug in Geel-West wordt de snelweg in beide richtingen afgesloten, zaterdag om 18 uur richting Antwerpen, om 19 uur richting Hasselt. De werken duren tot maandag 4 maart om 6 uur. Er wordt veel hinder verwacht.

update 11/12/12

Christoff maakt affiche compleet

Duitse schlagermuziek is ‘hot’ tegenwoordig, zoveel is zeker. Terwijl Duitse sterren als Helene Fischer, Semino Rossi en Hansi Hinterseer het land al aandeden met hun soloconcerten, staat begin volgend jaar een echte Duitse Schlagerparade geprogrammeerd in de Lotto Arena in Antwerpen. Story’s Duitse Schlagerparade zet de beste ambiancemakers en grote namen uit de Duitse volksmuziek op de affiche.

Zaterdag 2 maart 2013 vindt in de Lotto Arena de eerste editie plaats van Story’s Duitse Schlagerparade. Story Magazine en Benelive Entertainment slaan de handen in elkaar en spelen in op de stijgende populariteit van de Duitstalige volksartiesten in België. Het is de bedoeling om artiesten met Duitstalige hits een podium te bieden op Story’s Duitse Schlagerparade, dat een jaarlijkse vaste waarde wil worden.

De affiche is helemaal rond. Er staan 5 internationale topnamen op het podium, zijnde Tony Marshall, Chris Roberts, Claudia Jung, Simone en de Geschwister Hofmann. Christoff werd als 6de en laatste naam toegevoegd. Onze Vlaamse succesartiest zal deze internationale sterren ondersteunen met zijn Duitse repertoire.

De naam Christoff heeft niet veel uitleg meer nodig bij ons. Sinds een paar jaar timmert de Vlaamse zanger ook aan zijn carrière in Duitsland en dit niet zonder succes! In 2009 kreeg hij de volledige Duitse pers al op zijn hand en in 2012 mocht hij, samen met Florian Silbereisen, voor het eerst op tournee bij onze oosterburen!

Tony Marshall is bekend van onder meer het nummer ‘Schöne Maid’, waarmee hij een gigantische hit scoorde in 1971. Ondertussen heeft deze man helemaal niet stilgezeten. Hij ondernam tal van internationale tournees, onder meer in Japan, de VS en Canada.

Met Chris Roberts staat nog een andere grote heer op Story’s Duitse Schlagerparade! In de eerste helft van de jaren zeventig tekende hij voor grote hits als ‘Die Maschen Der Mädchen, ‘Ich Bin Verliebt In Die Liebe’ en ‘Hab Sonne Im Herzen’.

In 1990 ging Simone (Stelzer) nog met een Engelstalig nummer voor Oostenrijk naar het Songfestival, maar na een verdienstelijke 10de plek besloot ze definitief te kiezen voor haar moedertaal. Medio jaren negentig ging ze in zee met Adam Shairer (Claudia Jung) en Harald Steinhauer (Juliane Werding, Marianne Rosenberg), waarna ze helemaal doorbrak in Oostenrijk en Duitsland. ‘Viel Zu Oft’, ‘Verlier Mein Herz Nicht, Wenn Du Gehst’, ‘Die Frau Im Zug’, ‘Es Ist Einfach Fortzugehn’, ‘Nachts Geht Die Sehnsucht Durch Die Stadt’,… het zijn maar een paar voorbeelden van haar succesvolle liedjes.

De 48-jarige Claudia Jung uit Nordrhein-Westfalen bracht in 1988 haar eerste en meteen ook erg succesvolle album ‘Halt Mich Fest’ uit. Sindsdien verzamelde ze heel wat gouden en platina albums en ook de allergrootste muziekprijzen, waaronder de Echo-Preis. Jung nam duetten op met grote internationale artiesten zoals Richard Clayderman, Rosanna Perinic, Nino de Angelo en Sir Cliff Richard (Mistletoe And Wine). Liedjes waarmee ze bekend is geworden zijn o.a. ‘Amore, Amore’, ‘Atemlos’, ‘Mittsommernacht’, ‘Je T’Aime Mon Amour’ en ‘Sommerwein’.

Last but not least zullen ook de Geschwister Hofmann op de afspraak zijn in de Lotto Arena. Alexandra en Anita zijn door de loop der jaren uitgegroeid tot supersterren in Duitsland. Ze toeren bijna zonder onderbreking en zijn maandelijks te gast in de grootste Duitse muziekshows op televisie.

Kaarten kosten 39, 49 en 59 euro en kunnen besteld worden via de link bovenaan of telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 EUR/min.), vanuit NL: 0900-45.000.45 (0,45 EUR/min.).

Organisatie: Story (Sanoma Magazines) & Benelive Entertainment

Kalender

Lotto Arena

za 02-03-13 / 20:00