Afficher ce site en français | View this website in English

Hansi Hinterseer Tournee 2016

Dit evenement is afgelopen.

Timing: zie Timing onder Kalender

Benelive Entertainment, organisator van het concert van Hansi Hinterseer, zorgt bij dit evenement voor een extra service. Met een lange pendelbus zullen bezoekers die wat moeilijker te been zijn van de parking van de Ethias Arena tot aan de ingang van de zaal worden gebracht. Op de parking zijn daartoe 2 opstapplaatsen voorzien. De bus rijdt constant in een lus, van 18.00 tot 20.00 uur.

De Oostenrijkse volkszanger Hansi Hinterseer bracht vorige zomer een nieuw album uit. Kerstconcerten stonden in 2015 niet op zijn agenda, maar dat maakt hij ruimschoots goed door in 2016 opnieuw op tournee te gaan, samen met zijn muzikale vrienden van Das Tiroler Echo. Hij start zijn tournee op 6 februari in Landshut en eindigt die op 2 april in Ingolstadt. Tussendoor trekt Hansi naar meer dan 40 grootsteden in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Nederland, Denemarken én België. Vrijdag 11 maart komt Hansi Hinterseer opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt.

Hansi Hinterseer – Tournee 2016 wordt opnieuw een unieke concertbelevenis waarbij de populaire charmezanger zijn grootste partyhits naadloos gaat afwisselen met stemmingsvolle melodieën. In de zaal zal je de sfeer van de Oostenrijkse bergen en het mooie Kitzbühl opnieuw ervaren. In primeur zal Hansi die avond niet alleen zijn grootste hits zingen, maar ook liedjes die afkomstig zijn uit zijn nieuwe album.

Ook al heeft de zingende, blonde oppergod inmiddels de kaap van de zestig overschreden, meer dan ooit is hij gedreven en geniet Hansi van het publiek, van het applaus en van de unieke avonden. “Ik kijk er echt naar uit om weer een heerlijke avond te mogen beleven met mijn vele Belgische fans. Al enkele jaren zijn ze massaal op de afspraak en dankbaar geniet ik van hun enthousiasme en aanmoedigingen”, laat Hansi zich ontvallen.

Kaarten kosten 52, 62 en 72 euro, inclusief servicekosten.

Met Event Touring naar het concert.

Maak het je extra makkelijk: kom naar dit concert met de busdienst ‘Event Touring’.
Reizen Lauwers brengt je vanuit verschillende plaatsen naar Hasselt.

Klik hier om busplaatsen te reserveren zonder toegangskaarten
Klik hier om busplaatsen mét toegangskaarten te bestellen

Kalender

vr 11.03.2016 - 20:00 uur

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Hansi Hinterseer - Tournee 2016" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment