Afficher ce site en français | View this website in English

I Love The 90s - The Party

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

De grootste 90s-party van Europa

Tijdens de laatste zaterdag van de paasvakantie wordt de Ethias Arena weer omgetoverd tot tijdscapsule en worden bijna 20.000 enthousiaste feestvierders verwacht voor een flashback naar ons favoriete decennium: the 90s!

Denk jij soms met enige weemoed terug aan flippo’s, Super Mario en je geliefde tamagotchi? Dan ben je zeker een 90s-kid. En hoor jij in je hoofd meteen de juiste beats als wij zeggen ‘Rhythm Is A Dancer’, ‘No Limit’ of ‘Mr. Vain’? Dan bestel je best meteen nog je ticket voor I Love The 90s – The Party in Hasselt, want dat is nog steeds het grootste 90s-event in Europa!

Voor de 9de editie worden weer een aantal onvergetelijke 90s-acts verzameld en zal Ward naar goede gewoonte plaatsnemen achter de draaitafels om de beste 90s-muziek los te laten op de dansende menigte.

Line-up

CULTURE BEAT
SNAP!
DJ BOBO
2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR
2 FABIOLA
N-TRANCE
ABSOLOM VS ASTROLINE
BONZAI ALL STARS
WARD

Artiesteninfo

CULTURE BEAT

‘I Know What I Want And I Want It Now’… Culture Beat on stage @ I Love The 90s! ‘Mr. Vain’ is nog zo één van die waanzinnig goeie dancetracks. Geen mens die stil kan blijven staan op deze classic uit 1996! Dit jaar dus exact 20 jaar oud, maar nog altijd even goed als de eerste keer dat we het hoorden.


SNAP!

De Duitse groep SNAP! heeft één van de meest iconische 90s-hits op het palmares staan: ‘Rhythm Is A Dancer’. Al jaren helemaal bovenaan terug te vinden in de Top 500 van de 90s van Q-Music en dus niet meer dan logisch dat wij ze graag nog eens live aan het werk zien.


DJ BOBO

Al jaren op de “wishlist” van heel wat eurodance-fans en nu is hij er eindelijk bij: DJ Bobo! ‘There’s A Party’, ‘Pray’, ‘Dance With Me’,… DJ Bobo componeerde een hele resem echte classic eurodance-hits begin jaren 90 en op deze singles is hij ook zelf te horen als rapper. DJ Bobo zal in 2016 voor de allereerste keer op het I Love The 90s-podium staan!


2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR

‘Never Alone’, ‘Come Take My Hand’, ‘Dreams’,… het zijn maar een paar van de tracks waarmee 2 Brothers on the 4th Floor in de jaren 90 alle clubs, fuiven én hitlijsten veroverden. De Nederlandse broers Bobby en Martin Boer tekenden voor die successen, maar laten nu nog steeds, net als in de 90s, de podiumact over aan rapper D-Rock en zangeres Des’Ray.


2 FABIOLA

Mr. Pat “Patje” Krimson heeft een massa dancehits op zijn palmares staan, maar een aantal van zijn grootste successen scoorde hij met 2 Fabiola. ‘Lift U Up’, ‘Magic Flight’, ‘Freak Out’,… het zijn absolute iconische 90s-songs geworden. 2 Fabiola viert dit jaar ’20 years on stage’ en geeft de ‘aftrap’ van dit feestjaar op I Love The 90s!


N-TRANCE

De Britse eurodancegroep N-Trance bracht een eerste single uit in 1994: ‘Set You Free’. Vervolgens namen ze ’Stayin’ Alive’ onder handen en brachten ze zo ‘the groove’ in de 90s. Het leverde hen een wereldwijde top 5-hit op.


ABSOLOM VS ASTROLINE

Zowel Absolom als Astroline behoorden in de jaren 90 tot de absolute top in de dance scene. ‘Secret’, de eerste single van Absolom, werd in 1998 meteen een grote hit. Astroline, het project van Peter Luts en Stefan Wuyts met frontvrouw Kathleen Goossens, gooide in datzelfde jaar hoge ogen met onder andere ‘Feel The Fire’ en ‘Smiling Faces’. Op 9 april mogen ze het in Hasselt nog eens tegen elkaar opnemen in een ultieme dance battle!


BONZAI ALL STARS

“Hey, I know mantronics is really great, but my style is much BETTER.” De Bonzai All Stars, aka Christian ‘Fly’ Pieters en Marnik Braeckevelt hebben maar één missie: elke party uit z’n voegen doen barsten met ‘all things retro’. Zij brengen op 9 april de allerbeste Bonzai-tracks mee naar I Love The 90s. BONZAAAAIII!


WARD

“Mr. I Love The 90s” himself! No Ward, no party! Dat blijft ook in 2016 zo en dus staat Ward op 9 april weer achter de draaitafels in de Ethias Arena om de vetste 90s-hits uit de speakers te laten knallen.

If you love(d) the 90’s, you’ve got to be there!

Kaarten kosten 34, 36 en 38 euro.

Kalender

za 09.04.2016 - 20:00 uur

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"I Love The 90s - The Party" wordt georganiseerd door K + K bvba