Afficher ce site en français | View this website in English

Semino Rossi AMOR – Das Konzert 2016

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Kom mee op een muzikale reis door Zuid-Amerika! Daar waar liefde en temperament in ieders bloed zitten, is één van de succesvolste Europese entertainers geboren en getogen: Semino Rossi. Na de steeds uitverkochte concertreeksen van de afgelopen jaren, heeft de charmante zanger aangekondigd dat hij in 2016 weer op tournee gaat. Er staan 41 steden op de kalender in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg én België.

Semino Rossi wil meer dan ooit zijn roots in de verf zetten. En dus zal hij het publiek in 2016 meenemen op het ritme van Zuid-Amerika. Een nieuw samengesteld Duits-Cubaans orkest zal hem begeleiden. Samen met deze warmbloedige muzikanten zullen ook vier danskoppels op het podium staan en zorgen voor de échte Zuid-Amerikaanse charme.

Op 9 oktober 2015 bracht Semino zijn nieuwe album ‘Amor’ uit. Voor dit album werkte hij samen met producer Humberto Gatica, een grote naam die in het verleden al Michael Jackson, Andrea Bocelli, Michael Bublé en Céline Dion in zijn studio had. ‘Amor’ bevat de mooiste liefdesliedjes aller tijden en is Semino’s muzikale liefdesverklaring aan al zijn fans. Uiteraard zullen naast de grote hits ook de nieuwe songs van Semino Rossi ruimschoots aan bod komen tijdens de concerttournee van 2016!

De tournee ‘Semino Rossi – Das Konzert 2016’ start op 20 februari en loopt tot 30 april. De Ethias Arena in Hasselt is aan de beurt op vrijdag 22 april.

MET DE BUS NAAR HET CONCERT

Maak het je extra makkelijk: kom naar dit concert met de busdienst ‘Event Touring’.
Reizen Lauwers brengt je vanuit verschillende plaatsen naar Hasselt.

Klik hier om busplaatsen te reserveren zonder toegangskaarten
Klik hier om busplaatsen mét toegangskaarten te bestellen

Kalender

vr 22.04.2016 - 20:00 uur

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Semino Rossi - AMOR – Das Konzert 2016" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment