Afficher ce site en français | View this website in English

Het Schlagerfestival 2017

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Ook in 2017 wordt er weer ‘geschlagerd’ in Ethias Arena Hasselt. Het Schlagerfestival kiest voor een gezonde muzikale mix van vaste waarden en nieuwkomers die live hun grote hits vertolken.

OPGELET programmawijziging: Umberto Tozzi schuift door naar 2018

(update 09.03.17)

De Italiaanse superster Umberto Tozzi komt niet in 2017 maar wel volgend jaar naar Het Schlagerfestival. De 65-jarige Italiaanse superster zit 40 jaar na het succes van ‘Ti Amo’ op een rollercoaster en staat volop in de internationale schijnwerpers. “Niet alleen in Italië, maar vooral in Spanje en Frankrijk waren ze aan zijn mouw aan het trekken en boden ze hem kansen die hij niet kon weigeren. We voelden aan onze gesprekken met hem dat er opportuniteiten op zijn pad zijn gekomen die hij nooit eerder in z’n carrière kon benutten. Als organisatie prefereren wij dat alle artiesten alle dagen en met volle goesting aanwezig zijn op ons festival. Omdat het dit jaar niet lukt, maar we Tozzi absoluut eens op Het Schlagerfestival willen en hij ons ook zeer dankbaar is voor het begrip dat we opbrengen, schuiven we hem graag door naar Het Schlagerfestival 2018. Meteen is hij ook de eerste artiest die we nu al voor volgend jaar aankondigen”, klinkt het bij de organisatie, die zich samen met Tozzi verontschuldigt voor het eventuele ongemak.

De tijd die in het programma voor Umberto Tozzi voorzien was, zal worden ingevuld door één, twee of misschien wel drie artiesten die aan de line-up worden toegevoegd. “Namen die door ons publiek met open armen ontvangen zullen worden. Het Schlagerfestival wordt opnieuw vier keer een volksfeest, dat begint met een vernieuwd inloopprogramma, want onze dj hebben we vervangen door een partyband die een patent heeft op ambiance.”

Voor late beslissers: de voorstellingen van vrijdag 24, zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april – beide zaterdagen zijn met een staand middenplein – zijn nagenoeg uitverkocht. Zondag 26 maart biedt nog mogelijkheden, maar ook daar mag je niet te lang wachten of het feestje gaat aan je neus voorbij.

PROGRAMMA

Johan Verminnen
De Romeo’s
Jo Vally
Laura Lynn
The Lynn Sisters
Sasha & Davy
Willy Sommers
Matthias Lens
Yves Segers
Lindsay
en een aantal verrassingen ter vervanging van Umberto Tozzi
Presentatie: Kürt Rogiers

Polonaise-staanplaatsen op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april

De show op beide zaterdagen is opnieuw met polonaise-staanplaatsen op het middenplein. Tijdens deze voorstellingen is het middenplein volledig stoelenvrij, zodat het staande publiek er volop kan dansen, springen en uit de bol gaan. De echte feest- en ambiancemakers kunnen zich tijdens deze show overal vrij bewegen in de zaal. Wie verkiest om het toch wat rustiger aan te doen, geniet vanaf de zitplaatsen op de tribunes niet alleen van de artiesten op het podium maar evenzeer van het feestende publiek op het middenplein.

Veel plezier tegen een betaalbare prijs

Het Schlagerfestival biedt heel veel waar voor weinig geld, zodat echt iedereen erbij kan zijn.

Kaarten kosten 28, 38 en 43 euro.

Er zijn ook ambianceplaatsen van 38 en 43 euro op het middenplein.
Zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april uitsluitend polonaise-staanplaatsen van 38 euro op het middenplein!

De ambianceplaatsen op het middenplein zijn bedoeld voor mensen die heel actief met Het Schlagerfestivalfeest mee willen doen. Wie zittend een onbelemmerd zicht wil hebben op de show koopt deze plaatsen dus beter niet, maar schaft zich ‘gewone’ zitplaatsen in de tribunes aan. De duurste plaatsen in de tribunes zijn de beste om van de show te genieten voor wie verkiest om te blijven zitten en liever niet door uitbundige festivalgangers wordt gehinderd.

Bestellen kan

  • online via de links bovenaan
  • telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.)
  • of ga langs bij Media Markt, Sint-Jozefstraat 10.1.1 te Hasselt (open ma-za 09.30-19.00 uur)

Ook voor groepen en bedrijven

Ook grote groepen en bedrijven komen graag naar Het Schlagerfestival. Bedrijven wenden het evenement aan om een relatiemarketingactiviteit op te zetten of als VIP-uitstap met het personeel.

Snel reserveren is de boodschap voor groepen en bedrijven die in 2017 weer mee een onvergetelijk feest willen bouwen!

Voor groepen zijn er aantrekkelijke kortingen:

  • 3,50 euro korting per kaart vanaf 50 kaarten
  • 5,00 euro korting per kaart vanaf 250 kaarten
  • 7,00 euro korting per kaart vanaf 500 kaarten

Groepskortingen kunnen worden besteld via groepen@sportpaleisgroep.be

VIP-arrangementen via vip@sportpaleisgroep.be

Kalender

vr 24.03.2017 - 20:30 uur

Ethias Arena

za 25.03.2017 - 20:30 uur

Ethias Arena

zo 26.03.2017 - 15:00 uur

Ethias Arena

za 01.04.2017 - 20:30 uur

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Het Schlagerfestival 2017" wordt georganiseerd door PSE-Belgium en Medialaan