Afficher ce site en français | View this website in English

Het Schlagerfestival 2017

Ook in 2017 zal er weer worden ‘geschlagerd’ in Ethias Arena Hasselt. Het Schlagerfestival kiest voor een gezonde muzikale mix van vaste waarden en nieuwkomers die live hun grote hits vertolken. Reserveer nu al voor de twaalfde editie van dit grote feest!

Werden al bekendgemaakt

Umberto Tozzi
Jo Vally
Laura Lynn
The Lynn Sisters
Sasha & Davy
Willy Sommers
Matthias Lens
Yves Segers

Umberto Tozzi 1ste Italiaan op Het Schlagerfestival

Het opzwepende ‘Gloria’, het heerlijke ‘Ti Amo’ en dé songfestivalhit ‘Gente di Mare’ zijn te horen op Het Schlagerfestival 2017, want niemand minder dan wereldster Umberto Tozzi kon worden gestrikt voor de twaalfde editie. Umberto Tozzi oogstte zijn eerste succes in 1976, toen hij 7 maanden op 1 stond met de tegelplakker ‘Ti Amo’. Drie jaar later werd dit succes overtroffen, toen hij uitpakte met de uptempo meezinger ‘Gloria’. Het liedje werd een wereldhit en groeide uit tot een evergreen. In 1987 – toen het Songfestivalcircus neerstreek in Brussel – namen Raf en Umberto Tozzi voor Italië deel aan de wedstrijd, met het duet ‘Gente di Mare’. Ook al werden ze derde, finaal scoorde het duo misschien wel één van de grootste hits doorheen de geschiedenis van het songfestival. Umberto Tozzi is nog altijd een ronkende naam, goed voor meer dan 32 miljoen verkochte albums.

Polonaise-staanplaatsen op zaterdag 25 maart

De show op zaterdag is opnieuw met polonaise-staanplaatsen op het middenplein. Tijdens die voorstelling is het middenplein volledig stoelenvrij, zodat het staande publiek er volop kan dansen, springen en uit de bol gaan. De echte feest- en ambiancemakers kunnen zich tijdens deze show overal vrij bewegen in de zaal. Wie verkiest om het toch wat rustiger aan te doen, geniet vanaf de zitplaatsen op de tribunes niet alleen van de artiesten op het podium maar evenzeer van het feestende publiek op het middenplein.

Veel plezier tegen een betaalbare prijs

Het Schlagerfestival biedt heel veel waar voor weinig geld, zodat echt iedereen erbij kan zijn.

Kaarten kosten 28, 38 en 43 euro.

Er zijn ook ambianceplaatsen van 38 en 43 euro op het middenplein.
Zaterdag 25 maart uitsluitend polonaise-staanplaatsen van 38 euro op het middenplein!

De ambianceplaatsen op het middenplein zijn bedoeld voor mensen die heel actief met Het Schlagerfestivalfeest mee willen doen. Wie zittend een onbelemmerd zicht wil hebben op de show koopt deze plaatsen dus beter niet, maar schaft zich ‘gewone’ zitplaatsen in de tribunes aan. De duurste plaatsen in de tribunes zijn de beste om van de show te genieten voor wie verkiest om te blijven zitten en liever niet door uitbundige festivalgangers wordt gehinderd.

Bestellen kan

  • online via de links bovenaan
  • telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.)
  • of ga langs bij Media Markt, Sint-Jozefstraat 10.1.1 te Hasselt (open ma-za 09.30-19.00 uur)

Ook voor groepen en bedrijven

Ook grote groepen en bedrijven komen graag naar Het Schlagerfestival. Bedrijven wenden het evenement aan om een relatiemarketingactiviteit op te zetten of als VIP-uitstap met het personeel.

Snel reserveren is de boodschap voor groepen en bedrijven die in 2017 weer mee een onvergetelijk feest willen bouwen!

Voor groepen zijn er aantrekkelijke kortingen:

  • 3,50 euro korting per kaart vanaf 50 kaarten
  • 5,00 euro korting per kaart vanaf 250 kaarten
  • 7,00 euro korting per kaart vanaf 500 kaarten

Groepskortingen kunnen worden besteld via groepen@sportpaleisgroep.be

VIP-arrangementen via vip@sportpaleisgroep.be

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Het Schlagerfestival 2017" wordt georganiseerd door PSE-Belgium en Medialaan