Afficher ce site en français | View this website in English

Het Zingpaleis Tropical

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Begin al maar te zoeken naar een kleurrijke outfit, want die ga je zeker nodig hebben op zaterdag 19 november 2016 in de Ethias Arena in Hasselt! De Romeo’s zijn dan opnieuw de gastheren van dienst, op de 7de editie van Het Zingpaleis. Het wordt zonder meer het heetste ambiancefeest van het jaar, want De Romeo’s hebben gekozen voor het thema ‘Tropical’ als uithangbord voor hun feestje.

Al 6 jaar op rij is Het Zingpaleis één van de meest kleurrijke feestjes. De concertbezoekers en notoire fuifbeesten geven telkens massaal een positief gevolg aan de oproep om met kledij in aangepaste kleur op te dagen. Voor de nieuwe editie van Het Zingpaleis, op 19 november 2016, stappen De Romeo’s af van één welbepaalde kleur, maar gaan ze resoluut voor een volledige thema-editie: Tropical!

“Toegegeven: wij zijn allemaal heel warme mensen. We houden van de zon en vooral van de zuiderse sfeer. Vandaar ook het idee om in 2016 te gaan voor het ‘heetste’ Zingpaleis ooit”, zegt Gunther Levi enthousiast.

De gastartiesten

Jody Barnal
Belle Perez
Frans Bauer

De Romeo’s hebben 3 toppers weten te strikken voor Het Zingpaleis Tropical. Jody Bernal, die we allemaal nog kennen van zijn ‘Que Si, Que No’. Latino Queen Belle Perez, die sowieso wat tropische vibes meebrengt. En ook niemand minder dan Frans Bauer, de onbetwiste koning van het Nederlandse schlagerlied.

Story Awards

Voorafgaand aan Het Zingpaleis worden de Story Awards 2016 uitgereikt. Met Showbizz Bart als gastheer en ontelbaar veel BV’s op de aanwezigheidslijst is dit hét Belgische showbizzevent van het jaar! Met een ticket voor Het Zingpaleis kan je ook genieten van alle optredens tijdens de Story Awards (en er zitten een paar echte kleppers bij).

Kaarten kosten 33,50, 38,50 en 43 euro.

Kalender

za 19.11.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Het Zingpaleis - Tropical" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment