Afficher ce site en français | View this website in English

Boekenfestijn Hasselt Beurs

Dit evenement is afgelopen.

De grootste keus in boeken, puzzels, hobby- en knutselartikelen

Het Boekenfestijn reist al 35 jaar door Nederland en België. Twintig keer per jaar slaat de boekenbeurs haar kamp op, telkens in een andere stad. Met nu een nog breder assortiment met duizenden nieuwe titels door de intensieve samenwerking met Veldboeket Lektuur (één van de grootste boekenleveranciers van Nederland).

Van donderdag 31 augustus tot en met zondag 3 september is er opnieuw Boekenfestijn in Hasselt.

Het Boekenfestijn in Hasselt trekt jaarlijks zo’n 30.000 liefhebbers. Naast het brede assortiment komen zij voor de voordelige prijzen. Alle boeken zijn nieuw en niet eerder gelezen. Door het opkopen van grote aantallen zijn de prijzen laag en zelfs voor een paar tientjes zijn stapels boeken en hobby-artikelen te verkrijgen. Bovendien zijn er speciale acties alleen tijdens het Boekenfestijn in Hasselt. Kijk voor meer acties en informatie op www.boekenfestijn.com.

Op het Boekenfestijn zijn veel titels van bekende schrijvers als Tess Gerritsen, Karen Slaughter, Stephen King, Nicci French, Picoult, Roberts, Santa Montefiore, Koch en nog veel meer. Ook boeken over geschiedenis, reizen, hobby, culinair en puzzelboeken. Even verderop in de hal zijn de afdelingen Sprookjesmarkt, Jeugdland, Stripmekka en Young Adult. Over elk onderwerp zijn verschillende titels te vinden. En achteraan in de hal ligt nog eens heel veel hobby-, varia- en cadeauvoordeel: decoratie- en knutselartikelen, kleur- en activityboeken, stickers, schrijfgerei, puzzels, spellen, knutseldozen, hobbyboeken, culinaire artikelen en nog veel meer.

Het Boekenfestijn in de Ethias Arena is open

op donderdag 31 augustus, vrijdag 1 en zaterdag 2 september van 10.00 tot 21.00 uur,
op zondag 3 september van 10.00 tot 18.00 uur.

Gratis toegang.

Kalender

do 31.08.2017 - 10:00 uur

Ethias Arena

vr 01.09.2017 - 10:00 uur

Ethias Arena

za 02.09.2017 - 10:00 uur

Ethias Arena

zo 03.09.2017 - 10:00 uur

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Boekenfestijn Hasselt" wordt georganiseerd door Boekenfestijn