Afficher ce site en français | View this website in English

Hansi Hinterseer

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Hansi Hinterseer komt terug naar Hasselt, mét nieuw repertoire

Er werd de voorbije maanden druk gespeculeerd door zijn grote aanhang vrouwelijke fans: zou Hansi Hinterseer, de blonde Oostenrijkse schlagergod, na de release van zijn nieuwe cd ‘Bergsinfonie’ ook een nieuwe Europese tournee aankondigen? Het antwoord is positief.

“Mijn fans zijn altijd laaiend enthousiast als ik iets nieuws uitbreng en zeker als ik op het podium sta tijdens mijn concerten. Dat is voor mij ook dé brandstof om te blijven doorgaan en waarvoor ik het doe. Ik ben graag onder de mensen. Ik hou ervan om even hun zorgen weg te nemen. Met plezier ga ik in 2018 opnieuw op tournee, samen met mijn band Die Tiroler Echo und Chor. Ik ben met mijn team aan het bekijken hoe we de sfeer van mijn geliefde Kitzbühel nog meer uitstraling kunnen geven. Mocht ik kunnen, dan nam ik het prachtige landschap waar ik woon mee en deelde ik dat met iedereen die in de zaal zit tijdens mijn concerten.”

Bij nader inzien kennen we geen man die meer verknocht is aan de natuur als Hansi Hinterseer. De meervoudige skikampioen én winnaar van menige slalom en reuzenslalom kent elk plekje in ‘zijn’ bergen. Fascinerend hoe hij er keer op keer rust en inspiratie vindt. Zijn alp, de wisseling van de seizoenen, de dieren… het zijn dé onderwerpen die terug te vinden zijn op zijn nieuwste album ‘Bergsinfonie’.

Kaarten kosten 52, 62 en 72 euro.

Kalender

za 10.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Hansi Hinterseer" wordt georganiseerd door House of Entertainment