Afficher ce site en français | View this website in English

Het Zingpaleis 2017

Het Zingpaleis goes Eurovisiesongfestival

De Romeo’s wisten voor de volgende editie van Het Zingpaleis enkele Eurovisiesongfestivaldames te strikken:

SANDRA KIM (J’aime la vie, 1986, 1ste plaats)
LILIANE SAINT-PIERRE (Soldiers Of Love, 1987, 11de plaats)
XANDEE (1 Life, 2004, 22ste plaats)

“Wij zijn met De Romeo’s opnieuw de gastheren en samen met onze liveband brengen we alleen maar grote hits en meezingers. We maken een reis doorheen de geschiedenis van het songfestival, maar daarnaast brengen we ook nog andere verrassende medleys en meezingers. We gaan terug naar de roots, met schermen waarop we de teksten van de liedjes projecteren. Iedereen kan en mag meezingen. Het moet een volksfeest worden waarop iedereen zich amuseert, net als de voorbije jaren”, zegt Chris Van Tongelen.

Welke is jouw favoriete Eurosonghit?

De Romeo’s dromen ervan om ooit eens deel te nemen aan het Songfestival, maar aangezien een selectie momenteel nog niet aan de orde is, maken ze dit jaar van Het Zingpaleis een klein beetje hun eigen ‘Eurosong Show’. Er zullen dus zeker een aantal grote Eurosonghits aan bod komen in de show van dit jaar, en Chris, Davy en Gunther zouden graag weten welke nu eigenlijk jouw favoriete Eurosonghit aller tijden is. Laat het hen weten, via onderstaande link!

Dit is mijn favoriete Eurosonghit

Paars

Vestimentair wordt de nieuwe Zingpaleis-editie opnieuw een uitdaging, want na ‘in ’t rood’ en ‘in ’t wit’ gaan De Romeo’s nu voor paars, waarmee ze indirect al refereren aan de bekende paarse pakjes die Nicole & Hugo droegen toen zij deelnamen aan het Songfestival.

Staand middenplein

Om het feestgevoel nog groter te maken, wordt dit jaar opnieuw gekozen voor een staand middenplein. De echte feestbeesten kunnen dus kiezen voor staanplaatsen. Wie het mooiste uitzicht wil, kan kiezen voor een zitplaats op de tribune.

Kaarten kosten 32,50, 35, 42,50 en 45 euro.

45,00 euro – zitplaatsen categorie 1
35,00 euro – zitplaatsen categorie 2
42,50 euro – staanplaatsen categorie 1
32,50 euro – staanplaatsen categorie 2

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Het Zingpaleis 2017" wordt georganiseerd door Benelive Entertainment