Afficher ce site en français | View this website in English

Ink Mania 2.0 The Sequel Beurs

Dit evenement is afgelopen.

The Ultimate Tattoo Festival

Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni en zondag 1 juli vindt in Hasselt de tweede editie plaats van het internationale tattoofestival Ink Mania. Dit event is bedoeld voor iedereen, met of zonder tattoos. Ink Mania doorprikt alle taboes die rond tattoos hangen. Tattoos zijn een hype en niet enkel meer voor leden van motorbendes, zoals nog te vaak gedacht wordt.

Nieuwigheden

Bij deze tweede editie zijn er een aantal nieuwigheden. Zo verhuist Ink Mania van de kleinere hallen van de Grenslandhallen naar de Ethias Arena, zodat meer bezoekers verwelkomd kunnen worden. Ook zullen er meer artiesten en enkele nieuwe gezichten aantreden. Een van hen is tattoomodel Tess Carmina, te zien in de nieuwe Ink Mania-trailer. Foute Vriend Steven Goegebeur, Crimiclown Manou Kersting en ex-Miss België Tanja Dexters zijn de drie ambassadeurs van Ink Mania 2018.

Maar liefst 500 tattooartiesten (een recordaantal!), waarvan 80% uit het buitenland, komen naar Hasselt om er live tattoos te zetten in de Ethias Arena op de grootste beurs in Europa. Dat zijn er ruim 200 meer dan op de andere grote beurzen in Europa, zoals Londen, Parijs of Milaan. Om al deze artiesten en de geschatte 17.500 bezoekers voldoende ruimte te geven zal de Ethias Arena worden uitgebreid met een Outdoor Stage en wordt ook een gedeelte van de Grenslandhallen benut om in totaal aan 22.500 vierkante meter vloerruimte te komen.

Diverse podia en bezienswaardigheden

De locatie wordt opnieuw verdeeld in verschillende area’s met elk hun eigen podium en bezienswaardigheden. Al deze podia zullen opnieuw vaak bezet zijn met meer dan 10 live bands als Van Echelpoel, Peter Evrard, Hard Candy enzovoort. Onder leiding van Malik van So You Think You Can Dance vindt er een Dance battle plaats voor crews & solo’s. DJ’s Jimmy Goldschmitz, Stijn VM en Kenn Colt hosten dan weer een DJ contest waar opkomend talent gesteund wordt. En er komt opnieuw een modellenwedstrijd voor de mooiste mannelijke en vrouwelijke tattoomodellen in Europa. Deze shows worden aangevuld met spectaculaire optredens van de Death Do Us Part Dangershow, Circus of Madness, een Horror Clown, skateshows, Aerial Vertige en een Mystery Act.

Wil jij er bij zijn en al deze acts, live bands en battles bewonderen voor minder dan 15 euro? Hou je van tattoos of piercings? Ben jij geïnteresseerd in de geschiedenis en evolutie van deze kunstvorm? Koop dan snel je tickets online via www.inkmania.be!

Openingsuren

Vrijdag 29 juni: 16.00 – 22.00 uur
Zaterdag 30 juni: 11.00 – 22.00 uur
Zondag 1 juli: 12.00 – 20.30 uur

Kalender

vr 29.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Arena

za 30.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Arena

zo 01.07.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Ink Mania - 2.0 The Sequel" wordt georganiseerd door INK Mania