Afficher ce site en français | View this website in English

I Love The 90s - The Party

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Marshall Masters vervangen dit weekend Maxi Jazz

Geen dj-set van Maxi Jazz dit weekend op I Love The 90s – The Party, want de Faithless-rapper moet nog enkele weken herstellen. Eind vorige week, na een terugvlucht uit Jamaica, werd hij enkele dagen verzorgd in een Londens ziekenhuis. “Ondertussen gaat het beter met me, maar de dokters hebben mij wel verplicht om nog een paar weken extra te rusten zodat mijn batterijen voldoende opgeladen zijn om aan het festivalseizoen te beginnen. Ik vind het doodjammer dat ik er dit weekend niet bij kan zijn in Hasselt. Ik keek er enorm naar uit om een dj-set te spelen op de grootste 90s-party van Europa. Ik wil mij nogmaals verontschuldigen bij mijn fans en het publiek”, aldus Maxi Jazz.

Ondertussen werden met Marshall Masters (‘I Like It Loud’, ‘Don’t Touch That Stereo’) waardige vervangers gevonden. “Marshall Masters brengen kwaliteit en weten hoe ze de massa moeten bespelen. Marc Acardipane was destijds de grondlegger van de Hardcore House, een muziekstijl die op dit moment een revival kent bij het jonge volk, maar ook enorm wordt geapprecieerd door ons publiek. Via de sociale media kregen we al meermaals de vraag of we deze muziekstijl zaterdag nog iets ruimer aan bod konden laten komen. In die optiek was Da Rick celebrates Da Boy Tommy al toegevoegd aan onze affiche en met de vervangende Marshall Masters doen we daar nog een schepje bovenop.”

Op de affiche

Ook in 2019 wordt er weer gefeest in de Ethias Arena op de muziek van de 90s. Zaterdag 13 april 2019 zakken party people and children of the 90s opnieuw af naar Hasselt voor de 12e editie van het grote ninetiesfeest om mee te zingen en mee te dansen met…

Boyzone
Marshall Masters (vervangen Maxi Jazz)
Vengaboys
2Fabiola 90’s Request
Snap
DJ Ward
DJ Sash
Maarten & Dorothee
Atmoz
Da Rick celebrates Da Boy Tommy

Kaarten kosten 43,50 euro (toegang vanaf 20 uur).
Toegang priority boarding vanaf 19.30 uur: 49,50 euro = UITVERKOCHT.
Drankvoucher (voor een drankwaarde van 30 euro): 28,50 euro. Bestel hier je drankvoucher.

Groepen van meer dan 20 personen: 42 euro.
Groepen van meer dan 50 personen: 40,50 euro.
Groepen reserveren via groepen@sportpaleisgroup.be.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 13.04.2019

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Ethias Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"I Love The 90s - The Party" wordt georganiseerd door K + K bvba