Partners

De Sportpaleisgroep heeft een uitstekende samenwerking met de provincie Antwerpen, de stad Antwerpen, de Nationale Loterij, Europcar, Brussels Airlines en Ethias.

Provincie Antwerpen

De provincie Antwerpen is patrimoniumhouder en erfpachtgever van het Antwerps Sportpaleis. Het Antwerpse provinciebestuur en de privépartner ASB kochten het Antwerps Sportpaleis aan in 1997 en vertrouwden de exploitatie van de evenementenhal toe aan de nv Antwerps Sportpaleis. Als erfpachter garandeert de nv Antwerps Sportpaleis de continuïteit in de ontwikkeling en exploitatie van het Sportpaleis, o.m. door jaarlijks voor een bepaald bedrag aan investeringen te doen. Voor de realisatie van de Lotto Arena droeg de provincie Antwerpen de betrokken gronden over aan de stad Antwerpen.

www.provant.be

Stad Antwerpen

De Lotto Arena naast het Antwerps Sportpaleis is het resultaat van een Publiek-Private Samenwerking (PPS) tussen de stad Antwerpen en de beheerders van de nv Antwerps Sportpaleis. Door de realisatie van deze topsportarena kan de stad Antwerpen de lokale topsportclubs de nodige faciliteiten aanbieden voor de uitbouw van nationaal en internationaal succes. De nv Antwerps Sportpaleis staat in voor de professionele exploitatie van de topsporthal en heeft de hal daarnaast ter beschikking voor de ontwikkeling van bijkomende evenementen. De realisatie van de Lotto Arena werd mee mogelijk gemaakt door de provincie Antwerpen via de overdracht van de betrokken gronden aan de stad Antwerpen.

www.antwerpen.be

Nationale Loterij

De Nationale Loterij tekende een overeenkomst van 10 jaar om als naamsponsor van de nieuwe zaal op te treden met haar meest succesvolle product Lotto.

www.nationale-loterij.be

Europcar

Europcar is het grootste autoverhuurbedrijf in België.

www.europcar.be

Brussels Airlines

Brussels Airlines is een nieuwe luchtvaartgeneratie voor een nieuwe generatie passagiers, met de beste eigenschappen van beide ouders. Waarden zoals flexibiliteit, stiptheid, betrouwbaarheid, uitstekende service, meertalig personeel, de laagste tarieven en topkwaliteit behoren tot de kernwoorden van Brussels Airlines.

www.brusselsairlines.com

Ethias

In Hasselt kunnen we rekenen op de steun van het verzekeringsbedrijf Ethias. Ethias koppelde zijn naam aan de grootste evenementenzaal van de Grenslandhallen.

www.ethias.be