FAQ

Waar en wanneer word ik verwacht?

U bent welkom in de VIP-ruimte vanaf 2 uur voor de show (tenzij uitzonderlijk anders vermeld bij uw reservering). De praktische informatie wordt samen verstuurd met de VIP-kaarten.

Kan ik extra VIP-kaarten reserveren?

Zolang er plaatsen beschikbaar zijn, kunt u bijbestellen. U kunt tot op het ogenblik dat de plaatsen in de zaal worden toegewezen aan de verschillende bestellers – en als u dat wenst – met z’n allen samen zitten. Belangrijk is dat u dit zo snel mogelijk meldt via vip@sportpaleis.be

Kan ik een factuur bekomen?

U kunt tijdens het bestelproces door het aanvinken van een checkbox laten weten dat u een factuur wenst te ontvangen. U ontvangt een factuur na betaling van uw reservering.

Waar kan ik als VIP-genodigde parkeren?

Zowel in Antwerpen als in Hasselt maken we gebruik van VIP-parkings. De VIP-parkeerplaatsen worden voorzien in functie van de gebruikte VIP-ruimte. Op de achterzijde van uw VIP- en parkingkaart kunt u telkens een situeringsplan terugvinden. We voorzien 1 VIP-parking per 2 genodigden.

Kan ik als rolstoelgebruiker terecht in de hospitalityruimten?

Bijna al onze VIP-ruimten zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Mensen met een handicap die hun rolstoel niet permanent nodig hebben, kunnen in Antwerpen een beroep doen op de vrijwillige medewerkers van het Rode Kruis Vlaanderen om hun zitplaats op te zoeken. In Hasselt helpen onze medewerkers u graag verder. De VIP-plaatsen zijn niet altijd geschikt voor rolstoelgebruikers. Gelieve vooraf contact op te nemen om de beschikbaarheid van de rolstoelplaatsen te controleren.

Waar in de zaal bevinden zich mijn zitplaatsen?

Op de informatiepagina van elk arrangement wordt vermeld waar in de zaal uw zitplaatsen zich bevinden. We vermelden enkel het bloknummer, omdat rij- en stoelnummer pas worden ingevuld, in de exacte volgorde van binnenkomende reservering/betaling, zodra de verkoop afgesloten wordt.

Hebt u al uw toegangskaarten ontvangen, dan vindt u vooraan het blok-, rij- en stoelnummer. De zaalplannen met kleurenbewegwijzering in Antwerpen vindt u hier. Het zaalplan voor Hasselt vindt u hier.

We hebben twee zitplaatsen met het nummer acht in een verschillend blok. Hoe kan dat?

In het Sportpaleis en de Lotto Arena wordt een blok stoelen doorgaans als twee ‘nummerieke’ blokken beschouwd : vb. blok 118/119. De nummering van de stoelen loopt daarbij van stoel 1 tot 8 in blok 118, en vervolgens van 8 naar 1 in blok 119. In het midden krijg je daardoor twee stoelen met eenzelfde (stoel)nummer, maar in een verschillend blok. Niet alle blokken bevatten evenwel evenveel stoelen, dus ook andere combinaties dan 8-8 zijn mogelijk waar twee blokken samenkomen.

1 -2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1

Voor de zalen in Hasselt verloopt de nummering per blok op een normale manier en is elk blok door een gangpad gescheiden van het blok ernaast.

Als ik een VIP-arrangement reserveer, ontmoet ik dan de artiesten?

Het gebeurt heel zelden dat artiesten na afloop van een concert of evenement de aparte VIP-ruimten bezoeken. De meeste internationale rock- en popartiesten zijn gebonden aan een strak tourschema. Hierdoor hebben zij weinig of geen tijd om hun fans persoonlijk te ontmoeten of om handtekeningen te plaatsen. Mogelijke uitzonderingen zullen worden aangekondigd op onze website.

Meer informatie

U kunt tijdens de kantooruren terecht op het nummer +32 3 400 40 44. Of u kunt een e-mail sturen naar vip@sportpaleis.be