Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Ethias Arena Hasselt.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over hoe je veilig je tickets kan bestellen. Lees ook verder voor informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een beperking en/of gebruiker van een rolstoel. En wat te doen wanneer je je ticket ben kwijtgeraakt of niet hebt ontvangen.

Veilig tickets bestellen
Ticket kwijt of niet ontvangen?

Bereikbaarheid

Lees verder hoe je de Ethias Arena bereikt met het openbaar vervoer, de fiets of met de auto (parkeren, Kiss & Ride, parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking).

Bereikbaarheid

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert, show of sportwedstrijd.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
Het reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in de zaal
Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Zaalplan

Op zoek naar info over de ingangen en plaatsen in de zaal voor rolstoelgebruikers en andere bezoekers?

Bekijk hier het zaalplan van de Ethias Arena.

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Grote tassen zijn verboden

In het kader van de veiligheid verstrengt Sportpaleis Group zijn (hand)tassenbeleid! Vanaf het seizoen 2019-2020 zijn in elk van onze zalen tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN.

Meer over het strikte tassenbeleid

Vestiaire / Lockers

Naargelang van het type evenement zorgt de Ethias Arena voor een vestiaire en/of lockers voor het opbergen van jassen, een helm of andere voorwerpen.

Info over vestiaire en lockers

Eten en drinken

De Ethias Arena biedt je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Heerlijk dineren in Bar-Ristorante Crudo of een snelle hap in de foyer van onze zaal, het kan allebei.

Eten en drinken

Betalen

Kan ik met een bankkaart betalen?

Betalen in de zaal

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in de Ethias Arena? Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Wil je met je vereniging of groepering een voorstelling bijwonen? Sportpaleis Group biedt groepen mooie kortingen of andere voordelen aan bij vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

In de Ethias Arena kunnen ook bedrijven terecht voor hun B2B-activiteiten. Je kan er events opzetten voor maximaal 18.000 personen.

Info over B2B in de Ethias Arena

Verken Hasselt en boek je hotel

Combineer je komst naar de Ethias Arena met een bezoek aan Hasselt. Verken de Jeneverstad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Hasselt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf in op de nieuwsbrieven

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten… Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

De administratieve diensten van de Ethias Arena zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact

Extra info voor beursbezoekers

Meer informatie over je bezoek aan een beurs kan je terugvinden op de website van Expo Hasselt.