Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Ethias Arena Hasselt.

Met de informatie op deze pagina kan je de perfecte uitstap organiseren: van het reserveren van tickets en een heerlijk diner voor de voorstelling, over hoe je makkelijk in de Ethias Arena geraakt, tot wat je na de voorstelling kan doen.

Wil je in Hasselt overnachten, dan vind je hier ook enkele aanbevolen hotels. Heb je nog vragen waar je geen antwoord op vindt, raadpleeg dan ‘veelgestelde vragen’. Of neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Op de pagina van het evenement verschijnt enkele dagen vooraf onder Kalender een knop Timing. Klik die aan voor info over timing, veiligheidsmaatregelen en mobiliteit.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

De Ethias Arena is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Bekijk hier het zaalplan van de Ethias Arena.

Bekijk het zaalplan

Openingsuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.
De administratieve diensten van de Ethias Arena zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Openingsuren

Eten en drinken

De Ethias Arena biedt je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Heerlijk dineren in Bar-Ristorante Crudo of een snelle hap in de foyer van onze zaal, het kan allebei.

Eten en drinken in onze zaal

Overnachten

Hasselt is een prachtige stad om te bezoeken. Ontdek de stad en combineer je bezoek aan de Ethias Arena met een overnachting in één van de volgende hotels.

Overnachten

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in de Ethias Arena? Het kan! Ontdek onze VIP arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? De Ethias Arena biedt groepen mooie kortingen op vele voorstellingen.

Kom als groep

Huur voor B2B

In de Ethias Arena kunnen ook bedrijven terecht voor hun B2B-activiteiten. Je kan er events opzetten voor maximaal 18.000 personen.

Info over B2B in de Ethias Arena

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de concert- en theaterwereld.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Contact

Je kan ons makkelijk bereiken via telefoon of mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Contact

Partners

Ethias Arena Hasselt dankt de volgende partners:

Partners

Extra info voor beursbezoekers

Meer informatie over je bezoek aan een beurs kan je terugvinden op de website van Expo Hasselt.