Afficher ce site en français

Terug naar Plan je bezoek

Hotels

We raden graag de volgende hotels aan als je na afloop van een evenement in Hasselt wil overnachten.

Hassotel

Het Hassotel bevindt zich in het stadscentrum op slechts 5 kilometer van de Ethias Arena en het Ethias Theater vandaan. Je overnacht in één van de 35 comfortabele kamers. Er is gratis WiFi voor alle hotelgasten!

Hassotel
Sint-Jozefstraat 2-10
3500 Hasselt
Tel. +32 11 23 06 55

info@hassotel.be
www.hassotel.be

Radisson Blu Hasselt

Het Radisson Blu Hotel is gevestigd op 5 minuten stappen van het centrale plein van Hasselt. Het hotel biedt gratis WiFi en gratis toegang tot het zwembad en de sauna. De ruime kamers zijn modern van stijl. In het restaurant van het Radisson BLU Hasselt worden Vlaamse gerechten geserveerd. De Sky Lounge Bar op de bovenste verdieping biedt een panoramisch uitzicht over de omgeving. Hier kan je wijn, champagne en snacks bestellen.

Radisson Blu
Torenplein 8
3500 Hasselt
Tel. +32 11 770 000

reservations.hasselt@radissonblu.com
www.radissonblu.com

Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn Hasselt is gelegen in het stadscentrum op slechts 3 kilometer van de Ethias Arena en het Ethias Theater. De 107 luxueuze kamers zijn voorzien van alle comfort. Als hotelgast maak je gratis gebruik van zwembad, fitness, sauna. De ondergrondse parking biedt plaats voor 450 auto’s (betalend).

Holiday Inn Hasselt
Kattegatstraat 1
3500 Hasselt
Tel. +32 11 24 22 00

info@hihasselt.com
www.hihasselt.com

Hostel H

Of ga overnachten in Hostel H, het eerste “City Hostel” voor Hasselt. Deze moderne stadsjeugdherberg heeft een capaciteit van 120 bedden en richt zich op jongeren, budgettoeristen, scholen en jeugdgroepen. Het hostel ligt in een opkomende hippe wijk, vlakbij het Hasseltse station en op wandelafstand van het centrum van Hasselt.

Hostel H
Spoorwegstraat 80
3500 Hasselt
Tel. +32 11 45 50 81

hasselt@vjh.be
website Hostel H