Afficher ce site en français | View this website in English

Het geluk en plezier op festivals, in theaters en concertzalen is het wachten waard

vrijdag 17 april 2020 - 13:40

Vier weken geleden sloot het doek in onze theaters en ging het licht uit in onze concertzalen. Vandaag zijn er al meer dan 250 shows en concerten verplaatst, een kleine minderheid werd geannuleerd.

De wereld staat noodgedwongen stil om het hoofd te bieden aan één van de grootste uitdagingen ooit. Het goede is dat we door binnen te blijven zelf het probleem kunnen oplossen.

Samen uitkijken naar de toekomst

Een datum hebben we helaas niet, maar één zaak staat vast. Het applaus zal opnieuw oorverdovend klinken! Samen met jou kijken we uit naar dat moment.

Het moment dat je andermaal wegzakt in die comfortabele theaterzetel of je met vrienden uitbundig uit de bol gaat tijdens een popconcert. We pikken de draad weer op van zodra het kan. Beter, sterker en met meer passie dan ooit. Dat is onze belofte.

Laat horen hoe hard je later gaat genieten

Hoe graag en met hoeveel goesting kijk je uit naar je eerstvolgende concert, theatervoorstelling of sportmanifestatie?! Laat het horen! Deel met de hashtag #timeofyourlive.

Want ook deze crisis zal voorbijgaan en zodra de tijd rijp is, ontvangen we jou, je vrienden en familie met open armen. Want dat unieke gevoel van verbondenheid, gedeeld geluk en plezier is het waard om op te wachten.

Vanwege iedereen bij Sportpaleis Group,

Met veel vertrouwen en tot snel!

Jan Van Esbroeck & Jan Vereecke
Sportpaleis Group