Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Info voor rolstoelgebruikers

Bij de meeste evenementen wordt in de zaal een voorbehouden zone voorzien voor rolstoelgebruikers, zodat ook zij het evenement goed kunnen zien. Reserveer je plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en vermeld duidelijk dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal zullen je graag naar je plaats begeleiden. Specifieke vragen kan je stellen via info@ethias-arena.be.

Naar je plaats in de zaal

Om het binnengaan vlot te laten verlopen en de controle te vereenvoudigen, dringen we erop aan dat iedere bezoeker zijn/haar eigen toegangskaart in de hand heeft.

Je vindt je plaatsen terug aan de hand van de kleurcode die op je ticket staat. Er staan overal medewerkers om je naar je plaatsen te begeleiden.

Opgelet! De kleurcodes geven enkel weer waar de plaatsen gesitueerd zijn. Deze kleurcodes hebben niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. In de Ethias Arena zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.